A'pieu Fluid cu madecassosside pu fata, 200ml

Un produs ușor, revigorant de îngrijire a pielii după curățare. Are un efect de hidratare și calmare instantanee, ajută să facă față exfolierii, iritației, inflamației, întărește bariera pielii, protejează pielea de daunele cauzate de factorii nocivi ai mediului.

Stoc: Este Nu este
Producator: A'pieu
Cod produs: 455757
180 MDL 199 MDL
Informați despre re-stoc

Lichidul poate fi folosit ca toner, ca mască liniștitoare (lăsați doar discurile umezite cu produsul pe piele câteva minute), precum și ca o ceață liniștitoare.

Continut: 

  • Extract de centella asiatica, care este indispensabil pentru îngrijirea pielii cu roșeață, rozacee, precum și pentru pielea cu probleme cu erupții cutanate. Începe procesele de restaurare și recuperare la nivel celular, îmbunătățește semnificativ aspectul pielii, deoarece are proprietăți antiinflamatorii, de vindecare a rănilor, de hidratare și anti-îmbătrânire.
  • Madecassosside este un compus biologic activ extras din centella asiatica. Are un efect antiinflamator puternic, ajută să facă față nu numai erupțiilor cutanate proaspete, dar și acneei cronice și chiar psoriazisului.

Mod de utilizare: aplicati produsul pe pielea curata, indata dupa etapa de curatare.

Fabricat in Coreea ! 

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!