A'pieu Masca regeneranta cu otet de zmeura pu par

A'pieu Raspberry Vinegar Hair Cap - este o mască de păr revitalizantă cu oțet de zmeură. Ajută la îmbunătățirea stării firelor de par in domeniul casnic, fără a vizita un salon de înfrumusețare sau un coafor.

Stoc: Este Nu este
Producator: A'pieu
Cod produs: 77153
68 MDL
Informați despre re-stoc

Continut:

  • Extract de zmeură. Împrospătează, tonifică și vindecă părul, neutralizează excesul de grăsime și mirosul neplăcut, previne firele fragile și le protejează de poluarea prematură.
  • Oțet fermentat din plante. Neutralizează nivelul alcalin al șamponului, netezește solzii indisciplinați, îmbunătățește textura părului, menține microflora favorabilă, previne mătreața, mâncărimea și disconfortul.
  • Cheratină vegetală hidrolizată. Această proteină proteică întărește conexiunile intercelulare, mărește densitatea firelor de par, îndepărtează electrizarea, separă firele de păr una de alta și le netezește.
  • Ulei de argan. Hrănește, hidratează și reîmprospătează părul și pielea capului, îmbogățește celulele cu vitamine și acizi grași, lipeste solzii deteriorați, redă fermitatea și elasticitatea firelor.

Mod de utilizare: clătiți părul și uscați ușor. Scoateți masca din pachet și imbracati-o. Asigurați-vă cu bandă adezivă specială și masați-vă puțin capul prin caciulita. După 15 minute, scoateți masca și clătiți restul produsului cu apă.

Fabricat in Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie