A'pieu Stick peeling pu fata cu AHA si BHA acizi Aqua Peeling Cotton Swab Intensive Type

Peelingul cu acizi AHA și BHA pe un tampon de bumbac accelerează exfolierea celulelor moarte de la suprafața pielii și reînnoirea epidermei, ajută la combaterea îmbătrânirii premature a pielii, ajută la uniformizarea tenului și oferă pielii un aspect radiant.

Stoc: Este Nu este
Producator: A'pieu
Cod produs: 759571
27 MDL 30 MDL
Informați despre re-stoc

Dimensiunea stickului peeling este de 5 ori mai mare decât a unui tampon de bumbac standard. Produsul este ambalat în ambalaj individual și saturat cu ser. Virful stickului este format din bumbac 100%.

Un mic truc: după folosirea stickului peeling, o cantitate mică de ser rămâne în pachet. Puteți înmuia un alt tampon de bumbac obișnuit în el și puteți folosi produsul repetat.

Continut: 

  • Acidul AHA 8% și acidul BHA - au un efect de curățare, reînnoire și exfoliere, lumineaza pigmentarea și chiar tonul general al pielii, ceea ce face pielea frumoasă, uniformă și radiantă;
  • Extractul de aloe vera - ajută la înmuierea pielii și la calmarea iritațiilor, accelerează vindecarea rănilor, are efect antiinflamator și anti-alergic, antioxidant, stimulează sinteza propriilor fibre de colagen;
  • Extractul de lămâie - este eficient în luminarea pigmentării, crește tonusul, îmbunătățind microcircularea sângelui în epidermă. în plus, accelerează regenerarea celulelor pielii și are un potențial de înmuiere;
  • Extractul de papaya - este cunoscut pentru conținutul ridicat de vitamine A și C. Este eficient în tratamentul pielii cu probleme. Capabil să lumineze petele de vârstă. Are un puternic efect exfoliant.

Mod de utilizare: seara, tratați cu ajutorul stickului pielea curată și uscată. Acordați o atenție specială „zonelor cu probleme”, nu folosiți pe pielea delicată din jurul ochilor. Nu necesită clătire. La 5-7 minute după aplicarea peeling-ului, puteți aplica produsele de îngrijire. Se recomandă utilizarea de 1-2 ori pe săptămână.

Fabricat in Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!