A'pieu Toner cu efect iluminator cu extract de trandafir pu fata, 500 ml

Toner cu un miros plăcut, ușor și discret de trandafir de damasc. Ajută la evitarea uscării și etanșeității pielii imediat după curățare. 

Stoc: Este Nu este
Producator: A'pieu
Cod produs: 745666
228 MDL
Informați despre re-stoc

De asemenea, tonerul pregătește pielea pentru aplicarea produselor cosmetice ulterioare, astfel încât acestea să fie mai bine absorbite și să ofere o eficiență maximă.

Continut:

  • Extractul de apă din trandafirul Damask are un pronunțat efect hidratant, calmant și tonic, stimulează procesele de regenerare a pielii, întinerește, netezește, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii. Datorită tonerului cu trandafir damasc, numărul erupțiilor cutanate este redus, activitatea glandelor sebacee și sudoripare este normalizată, porii sunt curățați și îngustați, iar aspectul tenului se îmbunătățește.
  • Extractul de papaya are capacitatea de a descompune keratina, astfel încât celulele moarte ale epidermei să fie îndepărtate fără durere, oferind loc celulelor tinere noi. Papaya luminează ușor și uniformizează nuanța pielii.

De asemenea, tonerul conține un întreg complex de ingrediente pe bază de plante care conferă pielii hidratare și strălucire.

Mod de aplicare: umeziți un disc de bumbac cu produs și ștergeți pielea cu el.

Fabricat in Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie