A'pieu Toner-peeling hidratant pe baza de acizi AHA si BHA Aqua Peeling AHA Tone, 275 ml

Toner pe baza de acizi - un produs pentru îngrijirea și curățarea blândă a pielii, destinat utilizării imediat după spălare. Produsul ajuta la inlaturarea exfolierii nedorite, delicat, nedureros și în siguranță îndepărtează celulele moarte ale pielii, înmoaie stratul cornos al pielii, promovează vindecarea generală, rezolvând problemele acneei și ale punctelor negre.

Stoc: Este Nu este
Producator: A'pieu
Cod produs: 505314
199 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Continut:

  • Acidul AHA are capacitatea de a slăbi aderența între celulele moarte ale stratului cornos și de a le exfolia fără a perturba funcția de barieră a pielii. Acidul glicolic are proprietăți antiinflamatorii care ajută la ameliorarea acneei. Combinația cu acidul BHA îmbunătățește efectul exfoliant al AHA.
  • Acidul BHA are, de asemenea, un efect excelent de exfoliere, ajută la inlaturarea acneei, a punctelor negre, a dizolva sebumul, a usca ușor pielea fără a o irita și accelerează regenerarea celulelor pielii.
  • Extractul de lime, care are un efect de curățare și hidratare, normalizează procesele metabolice și accelerează procesele de regenerare. Poseda proprietati antiinflamatorii si antibacteriene, contribuind astfel la vindecarea pielii cu probleme. Extractul de lime luminează și pigmentarea post-inflamatorie, ajută la strângerea porilor.

Mod de utilizare: umeziți un disc de bumbac cu toner și ștergeți față, evitând zonele din jurul ochilor și buzelor.

Fabricat în Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie