Cremele BB și CC cu factor de protecție UV

Mai mult decât o cremă! Cremele BB și CC cu factor de protecție UV pot fi cumpărate în magazinele My Skin din Chișinău. Balsamul de înfrumusețare coreean sau BB - crema este un remediu universal care protejează frumusețea femeilor: maschează ridurile mimice, coșurile și roșeața, face pielea feței proaspătă, curată și odihnită. Combinând proprietățile fondului de ten și ale cremei de zi, BB Cream se adaptează tonului natural al pielii și îl îngrijește toată ziua. CC - cremă - corecție sau control al culorii, o versiune îmbunătățită a balsamului de înfrumusețare și este utilizată pentru a masca defectele de culoare ale pielii: rozacee, pete pigmentare, roșeață. Este un produs foarte ușor, aproape fără greutate. Secretul diferenței dintre cremele BB și CC este în proporție și concentrare. Dar în compoziția ambelor produse, sunt prezenți factori de protecție solară. Indiferent de alegerea dvs., pielea dvs. va fi protejată.

Nu există un răspuns clar la întrebarea dacă este mai bine să folosiți crema BB sau CC. Unii artiști de machiaj sugerează utilizarea capacităților uneia și celeilalte creme, aplicându-le alternativ.

Produse: 28
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Alegând crema BB sau CC, puteți închide mai multe întrebări simultan: ascundeți imperfecțiunile pielii, vindecați-o, obțineți protecție împotriva razelor UV, mențineți echilibrul pH-ului în orice moment al anului.
Pentru a alege o cremă BB sau CC în funcție de tipul de finisaj - satinat, mat sau lucios, contactați managerii ai rețelei de magazine My Skin Chișinău, care vă vor ajuta să alegeți opțiunea dvs. unică.