Cremele BB și CC cu SPF

Produse: 33
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
COSRX
Coxir
Dr. Jart+
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
MEDI-PEEL
Missha
Nacific
PURITO
Secret Key
SNP
Some By Mi
the SAEM
Village 11 Factory
Welcos
Virsta
Peste 45 ani
35-45 ani
25-35 ani
Pina la 25 ani
Tipul pielii
Cuperoza
Piele uscata
Piele sensibila
Grasă/Problematică
Pigmentare

Cremele BB și CC cu factor de protecție UV

CC-cream aparține acelei categorii atractive de fonduri de ten care oferă nu numai efect decorativ, ci și de îngrijire. CC înseamnă Corecție de culoare sau culoare de control. Funcția principală a CC-cream este de a combate imperfecțiunile de culoare ale pielii: roșeață, vânătăi sub ochi, pigmentare și reticul vascular. Aceste creme sunt potrivite pentru toate tipurile de ten, în special pentru cele predispuse la tenul gras, deoarece oferă un finisaj ușor mat, iar fetele cu ten uscat pot amesteca CC cream și crema hidratantă. Problema pe care o pot avea fetele cu ten problematic atunci când folosesc crema CC este legată de capacitatea sa nu prea mare de suprapunere. Daca observi ca acest agent de nuantare singur nu este suficient pentru a ascunde problemele pielii, foloseste-l ca fond de ten, iar apoi aplica un strat de fond de ten mai gros deasupra.
BB cream înseamnă Blemish Balm. Sau balsam de frumusețe. Crema BB a fost inventată de dermatologii germani ca un remediu pentru vindecarea și refacerea pielii după peelinguri profunde și proceduri cosmetice. BB-cream este conceput pentru a uniformiza tonul si relieful fetei, masca bine, are o textura mai densa decat CC-cream.
Cremele BB și CC conțin întotdeauna componente de îngrijire a pielii care hidratează bine, protejează de soare, pot ajuta la combaterea primelor semne ale schimbărilor legate de vârstă, au efect de lifting sau usucă inflamația și calmează pielea. Dar nu pot înlocui produsul principal de îngrijire.
Și nu uitați, aceste texturi trebuie spălate seara cu un ulei hidrofil.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!