Benton Esenta cu concentratie ridicata de mucina de melc si venin de albine pu fata, 15ml.

Esența extrem de eficientă este plină de puterea componentelor active, printre care rolul principal îl joacă veninul de albine și mucina de melc. Adenozina și arbutina, care fac parte din produs, uniformizeaza pielea, ofera un efect usor de inalbire și netezesc ridurile mici. O concentrație mare de componente active permite utilizarea destul de economică a produsului.

Mod de utilizare: inainte de a aplica esența, este necesar să curățați și să tonifiați pielea feței. Datorită concentrației mari de substanțe active din ele, esența este folosită în doze foarte mici, sunt suficiente 2-3 picături. Esența trebuie luată la cursuri pentru a evita suprasaturarea pielii. Cursul de aplicare durează de la 15 la 30 de zile, iar efectul durează 2-4 luni. Medicii estetici recomandă luarea unui astfel de curs de 3-4 ori pe an.

Fabricat in Coreea !

Stoc: Este Nu este
Producator: Benton
Cod produs: 990532
59 MDL 62 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Benton Snail Bee High Content Essence ajută la restabilirea aspectului sănătos al pielii după acnee, la îndepărtarea cicatricilor, a inflamațiilor și la prevenirea apariției acneei si imperfectiunilor.

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie