COSRX Set de indepartare a punctelor negre de pe nas

COSRX Blackhead Remover Mr.RX Kit - este un kit pentru curățarea în trei pași a porilor pe nas. Procedura ajută la deschiderea porilor, la eliminarea impurităților și la calmarea pielii. Instrumentul îmbunătățește starea generală a epidermei, elimină punctele negre și dopurile sebacee.

Stoc: Este Nu este
Producator: CosRX
Cod produs: 471447
39 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

 Trusa conține mai multe produse care afectează în mod cuprinzător pielea, contribuind la crearea celui mai eficient efect. Setul nu doar curăță pielea, dar își restabilește sănătatea pielii. Calmează inflamațiile și iritațiile, reglează nivelul de grăsime, ameliorează stresul.

Mod de utilizare: 

  • Pasul 1. Acest pas ajută la deschiderea porilor și la topirea punctelor negre. Pentru a face acest lucru, lipiți primul plasture pe nas și lăsați-l timp de cinci minute pentru a actiona. După aceea, pielea moale este pregătită pentru pasul numărul doi.
  • Pasul 2. Acesta este pasul principal care atrage direct puncte negre și dopuri sebacee de pe pielea nasului. Pentru a face acest lucru, lipiți al doilea plasture timp de 15 minute.
  • Pasul 3. Acest pas ajută la relaxarea pielii, la calmarea acesteia și la îngustarea porilor. Lipiți al treilea plasture pe nas și lăsați-l timp de 10 minute. Dupa indepartare, masati esența rămasă pe piele cu vârful degetelor.

Fabricat in Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie