COSRX Set pentru ingrijirea pielii fetei, 3 buc

Stoc: Este Nu este
Producator: CosRX
Cod produs: 471129
73 MDL 81 MDL
Informați despre re-stoc

Un set eficient pentru curățarea pielii și combaterea imperfectiunilor. Uitați de imperfecțiuni: puncte albe, negru, cosuri, pete de acnee. Setul de unica folosinta CosRX One Step Original Clear Kit este indicat în special pentru pielea combinată, grasa, precum și pentru pielea cu probleme in forma de cosuri. Toate mijloacele trusei hrănesc ușor și hidratează pielea, previn apariția erupțiilor cutanate.

Continut:

  • Acidul BHA (salicilic) - ajută la eliminarea imperfecțiunilor, are efect antibacterian, elimină comedoanele, reglează activitatea glandelor sebacee, împiedicându-le să se blocheze și îndepărteaza celulele moarte ale pielii.
  • Uleiul de arbore de ceai este un alt ingredient activ care vizează eliminarea imperfecțiunilor, având un efect anti-inflamator, vindecător al rănilor, eliminând acneea și roșeața de pe pielea feței.
  • Acidul hialuronic - împiedică apariția exfolierii nedorite pe piele, controlează echilibrul hidrolipid, drept urmare, pielea rămâne curată, fermă și elastică, nu se simte deshidratata și uscată.
  • Un complex bazat pe frunze de cedru, frunze de lotus, rădăcină de ulm, primrose de seară - calmează pielea iritată, stimulează procesul de reînnoire a acestuia, ajută la restabilirea echilibrului natural al pH-ului pielii.

Mod de utilizare: Pasul 1 - aplicați gelul pe pielea umedă, masați-l un minut, clătiți gelul cu apă caldă. Pasul 2 - Masati discul de bumbac pe piele, evitând zona ochilor. Folosiți mai întâi partea reliefata a discului și apoi partea moale și netedă. Pasul 3 - Aplicați masca pe față, după 15-20 de minute, îndepărtați și masați restul esenței pe piele.

Fabricat în Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!