COSRX Set pu curatirea fetei, anti-inflamatii

Set funcțional „de unică folosință” pentru îngrijirea problemei pielii. Detergent, tampon de bumbac exfoliant și mască  - totul într-un singur pachet compact pe care îl puteți pune chiar și în buzunar și îl puteți folosi oricând.

Stoc: Este Nu este
Producator: CosRX
Cod produs: 471136
45 MDL 49 MDL
Informați despre re-stoc

Un astfel de set este deosebit de relevant în timpul unei călătorii într-o călătorie de afaceri pe termen scurt sau într-un weekend în țară.

Recomandat pentru tenul mixt, gras și pielea cu erupții. Toate mijloacele setului hrănesc și hidratează delicat pielea, previn apariția erupțiilor.

În compoziția salicilatului de betaină (acid BHA), care are un puternic efect antimicrobian, antiinflamator, dizolvă impuritățile din pori și puncte negre, îndepărtează celulele moarte ale pielii și reglează activitatea glandelor sebacee.

Uleiul din arbore de ceai este un puternic antiseptic, antiinflamator natural, bactericid, antifungic, antiviral, are un efect de vindecare a rănilor, elimină roșeața și mâncărimea și, de asemenea, ajută la curățarea pielii, atrăgând puroi din zonele afectate.

Acidul hialuronic din tampoane și mască protejează pielea de deshidratare, deoarece creează pe suprafața sa cel mai subțire film care captează umezeala în interior. De asemenea, acidul hialuronic are un efect antiinflamator, calmează pielea, ameliorează roșeața, accelerează vindecarea microdeteriorărilor și iritațiilor.

Extractele de frunze de cedru, frunze de lotus, rădăcină de ulm, primula de seară și alte componente sporesc efectul vindecător al produselor.

Pasul 1 - Curățător de gel Good Morning cu pH scăzut
Produsul este ușor acid, pH-ul său 5,0 ~ 6,0 este similar cu echilibrul natural al pH-ului pielii normale. Gelul curăță pielea de deșeuri și o pregătește pentru aplicarea produselor de îngrijire a pielii. Hidratează și calmează pielea, reglează glandele sebacee și previne apariția strălucirii uleioase

Pasul 2 - One Pimple Clear Pad
Tampoanele delicate și moi îmbibate într-un produs concentrat ajută la exfolierea celulelor moarte ale pielii, curăță și îngustă porii și elimină punctele negre. Tampoanele elimină luciul gras, hidratează, înmoaie și calmează pielea, au un efect antiinflamator și promovează vindecarea inflamațiilor și previn apariția unei noi acnee.

Pasul 3 - Holy Moly Snail Mask.
Masca de pânză cu melc promovează vindecarea inflamațiilor, elimină peelingul, ușurează pigmentarea. În straturile profunde ale pielii, componentele active ale mucusului melcului declanșează procesele de regenerare celulară și previn îmbătrânirea cronică. Masca hidratează și hrănește, înmoaie și netezește, după aplicare pielea devine fermă și tensionată, proaspătă și strălucitoare.

Mod de utilizare:

Pasul 1 - aplicați gelul pe pielea umedă, masați, clătiți cu apă caldă.

Pasul 2 - Frecați tamponul de bumbac peste piele, evitând zona ochilor. Începeți să frecați mai întâi pielea cu partea canelată și terminați cu o parte moale și netedă.

Pasul 3 - aplicați masca pe față, îndepărtați-o după 15-20 de minute, conduceți serul rămas în piele cu vârful degetelor.

Fabricat in Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!