COSRX Spuma de curatare cu acid salicilic pu piele problematica

CosRX Acid salicilic pentru curățare zilnică delicată este o spumă de curățare pentru pielea cu probleme. Se dizolvă toate tipurile de impurități, îndepărtează straturile excitate, normalizează secreția glandelor sebacee, conferă feței o culoare sănătoasă și un aspect îngrijit.

Stoc: Este Nu este
Producator: CosRX
Cod produs: 471112
194 MDL 215 MDL
Informați despre re-stoc

Continut:

  • Acid salicilic - luptă eficient împotriva bacteriilor patogene, eliberează porii de murdărie, reduce conținutul de ulei, normalizează secreția glandelor sebacee, albeste după acnee, pistrui și pigmentare.
  • Ulei de arbore de ceai - hrănește, înmoaie și netezește pielea. Umple toate neregulile din textura epidermei, reduce adâncimea ridurilor și previne formarea altora noi.
  • Hidrolat de scoarță de salcie albă - are efect astringent și bactericid. Combate activ imuritatile, calmează iritațiile, ameliorează durerea și redă sănătatea pielii.
  • Extract de scoarta de ulm - are un efect antiseptic, antiinflamator si calmant. Normalizează microflora, elimină manifestările cauzatoare de boli și stimulează imunitatea.
  • Extract de lotus - activează procesele metabolice, ușurează petele de vârstă, accelerează vindecarea leziunilor și încetinește modificările legate de vârstă
  • Acid citric - exfoliază stratul cornos al epiteliului, reînnoiește pielea, uniformizează tonul și îmbunătățește culoarea.

Mod de utilizare: Strângeți niște spumă și aplicați-o pe pielea umedă. Adăugați apă și masați departe murdăria. Îndepărtați reziduurile produsului cu apă. Utilizați spumă în timpul tratamentelor de dimineață și de seară.

Fabricat în Coreea!

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!