COSRX Toner-exfoliant cu vitamina C pu fata, 50ml

Stoc: Este Nu este
Producator: CosRX
Cod produs: 451889
110 MDL 122 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Toner-exfoliant cu vitamina C, exfoliază ușor celulele moarte ale pielii și pregătește pielea pentru aplicarea ulterioară a produselor de îngrijire. Reglează producerea de sebum, previne inflamația și acneea, uniformizeaza tonul pielii, combate starea de oboseală și oferă pielii un aspect sănătos și odihnit.

Continut:

  • Acidul glicolic - exfoliază celulele moarte ale pielii, stimulează reînnoirea epidermei, netezește ridurile, lumineaza și asigură curățarea profundă a pielii.
  • Acidul salicilic - stimulează exfolierea celulelor moarte ale pielii și reînnoirea celulară, are efect antimicrobian, normalizează pH-ul pielii și glandelor sebacee, ușurează pigmentarea și are potențial antioxidant.
  • Niacinamida - ajută la stimularea sintezei de colagen și la îmbunătățirea funcțiilor de protecție a pielii, ajută la reducerea pierderii de umiditate transepidermică de la nivelul pielii și reduce pigmentarea, înmoaie, crește elasticitatea pielii, hidratează, întărește porii, calmează, este eficient atunci când este utilizat pe pielea sensibilă, are efect de încălzire și îmbunătățește microcircularea sângelui , luminează.
  • Adenozina - reglează procesele de oxidare-reducere a celulelor pielii, accelerează regenerarea celulelor pielii, încetinind astfel procesul de îmbătrânire, pielea capătă elasticitate și fermitate, ridurile devin mai puțin adânci.
  • Extractul de kiwi - tonifică, hrănește, are un ușor efect exfoliant, stimulând reînnoirea celulelor. Întărește pielea, netezește rețeaua de riduri fine, accelerează vindecarea acneei și inflamației.

Potrivit pentru pielea grasă și combinată.

Mod de utilizare: aplicați cantitatea necesară de produs pe un disc de bumbac și ștergeți pielea curatata anterior.

Fabricat în Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!