CP1 Masca-conditioner parfumat cu extracte din plante orientale pu par, 250ml

Esthetic House CP-1 Tratament de curățare cu plante orientale este o mască de curățare a părului cu extract de plante orientale. Reface în mod activ buclele, previne fragilitatea lor și se desparte, saturează cu vitamine și energizează.

Stoc: Este Nu este
Producator: CP-1
Cod produs: 10018
202 MDL 224 MDL
Informați despre re-stoc

Continut:

  • Complex de flori și fructe. Masca conține extracte de rodie, cais, bujor, trandafir, magnolie, agriș indian și alte plante. Îmbunătățesc procesele metabolice, mențin microflora optimă, elimină toxinele și toxinele, elimină mirosurile neplăcute și conferă firelor un parfum ușor de prospețime.
  • Unt de shea. Acest ulei înmoaie, hidratează și netezește firele, stimulează creșterea acestora, îndepărtează încurcăturile, facilitează pieptănarea și coafarea, face părul frumos catifelat și îngrijit.
  • Ulei din semințe de floarea-soarelui. Acest ulei îmbogățește firele cu acizi grași, vitaminele E și A, fosfor și alte microelemente valoroase. Elimină mâncărimea și mătreața, previne deficiența de oxigen din țesuturi, face părul gros și matasos.
  • Mătase hidrolizată. Această componentă ajută la reținerea umezelii în straturile profunde ale părului, protejându-l de uscăciune și spargere. Mătasea hidrolizată elimină tensiunea statică, îndepărtează încurcăturile și facilitează pieptănarea și coafarea.
  • Extract de propolis.

Mod de utilizare: Aplicați o mică mască pe părul curat și umed, distribuiți uniform pe toată lungimea și lăsați să acționeze 10 minute. Apoi clătiți bine produsul cu apă, uscați buclele și coafați-le în mod obișnuit.

Fabricat în Coreea!

 
best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!