CP1 Sampon de par parfumat cu extracte din plante orientale PU PAR, 250ml.

Esthetic House CP-1 Șampon de curățare cu plante orientale este un șampon ușor cu extract de plante orientale. Curăță și vindecă firele, le restabilește textura, previne fragilitatea, se încarcă cu energie naturală și vitalitate.

Stoc: Este Nu este
Producator: CP-1
Cod produs: 10001
224 MDL
Informați despre re-stoc

Continut:

  • Acid de lamaie. Această substanță conține tiamină, care are efecte keratolitice. Exfoliază stratul cornos, facilitând respirația pe scalp și ameliorând mâncărimea, iritarea și descuamarea.
  • Ulei din semințe de floarea-soarelui. Acest ulei satură părul cu acizi grași, vitaminele E și A, fosfor și alte microelemente valoroase. Combate manifestările cauzatoare de boli, previne mătreața și protejează firele de contaminarea prematură.
  • Mătase hidrolizată. Aminoacizii din mătase previn evaporarea umezelii, mențin o hidroechilibru favorabil, protejează firele de uscăciune și fragilitate. Componenta elimină stresul electrostatic, elimină încurcăturile și facilitează pieptănarea și coafarea.
  • Extract de propolis. Propolisul întărește foliculii de păr și îmbunătățește circulația sângelui, ceea ce reduce pierderea părului și accelerează creșterea părului.
     

Mod de utilizare: Strângeți șampon pe mână și aplicați pe bucle umede. Adăugați apă, creați o spumă groasă și clătiți bine, acordând o atenție deosebită rădăcinilor și scalpului. Clătește-ți părul și scalpul cu apă curgătoare.

Făcut în Coreea!

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie