Derma Factory Pudră de calamină 100% Calamine 100 Powder

Acum din orice produs al tău (toner, ser sau cremă) poți face un agent calmant și antiinflamator adăugând pudră pură de calamină roz 100% Derma Factory Calamine 100. Pudră cu o textură delicată face față perfect inflamației, are efect puternic antibacterian și calmant, de asemenea, este eficient pentru roșeața sau mâncărimea pielii.

Stoc: Este Nu este
Producator: Derma Factory
Cod produs: 066810
165 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Pudra de calamină se poate amesteca în funcție de starea pielii, ajustând volumul după dorință.

Calamina este un produs cosmetic eficient care calmeaza pielea. Are efecte antipruriginoase, uscatoare, calmante si racoritoare. Acest ingredient activ reduce umflarea, ameliorează roșeața, inflamația și iritația pielii, usucă inflamația și, de asemenea, ajută la activarea funcțiilor regenerative ale epidermei pentru a forma rapid o barieră de protecție după deteriorare, prevenind expunerea ulterioară la factorii iritanti din exterior, este folosit activ pentru a calma pielea atopică, alergică sau doar iritată. Această componentă contribuie la formarea unei consistențe speciale, mai netede a produsului cosmetic, care poate oferi, prin urmare, o ocluzie bună - crearea unui strat protector subțire pe suprafața pielii, care acționează ca o protecție împotriva influențelor externe negative.

Calamina va fi eficientă într-o varietate de situații legate de inflamație:

  • ameliorează instantaneu mâncărimea (chiar și cea mai puternică);
  • elimină în mod ideal roșeața, inflamația și umflarea;
  • ajuta la regenerarea pielii si formeaza o bariera protectoare impotriva factorilor iritanti;
  • usuca, calmeaza si raceste pielea;
  • acționează ca un antiseptic care previne infecția pielii deteriorate;
  • previne zgârieturile, infecțiile și cicatricile.

Mod de aplicare:

  • Aplicați pudra de calamină în palma mâinii, amestecați-o cu produsul obișnuit de îngrijire a pielii (toner, fiolă, ser, cremă) și aplicați. Ajustați cantitatea în funcție de starea pielii și de utilizare.
  • Dacă doriți îngrijire intensivă, umeziți un tampon de bumbac cu apă sau toner, aplicați pudră pe ea și folosiți ca mască pe zona cu probleme.
  • Daca vrei sa rezolvi problemele complexe ale pielii, poti amesteca diferite tipuri de pudre Derma Factory (niacinamida, colagen) in cantitati mici. Calamina nu se dizolvă bine în texturile uleioase.

Proporții:

Raport de amestec recomandat:

Îngrijire zilnică - Îngrijire a pielii (5:1)

Pudră Îngrijire Intensivă - Îngrijirea pielii (1-2:1) Pudră

Ingrediente: Calamina 100%

Fabricat in Coreea!

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!