Elizavecca Balsam de păr hrănitor cu colagen, 500 ml

Stoc: Este Nu este
Producator: Elizavecca
Cod produs: 720565
215 MDL 238 MDL
Informați despre re-stoc

Balsam de păr hrănitor cu colagen, face părul neted și ușor de manevrat, ideal pentru îngrijirea părului slăbit și uscat. Netezeste solzii, face parul moale si neted, reda elasticitatea si stralucirea parului.

Continut:

  • Colagen - umple zonele deteriorate ale structurii părului, îl îngroașă și netezește solzii de keratină.
  • Ceramide - umple firele cu vitalitate și le face mai puternice, repară zonele deteriorate, face părul strălucitor și matasos.
  • Keratina - proprietățile unice ale keratinei îi permit să pătrundă în păr și să umple complet zonele deteriorate ale structurii sale. Ca urmare, scheletul părului este restabilit, părul devine neted și strălucitor.
  • Ulei de argan - saturează părul și pielea capului cu o cantitate incredibilă de componente utile, are un efect hrănitor și hidratant, normalizează procesele metabolice din piele, care ajută la întărirea foliculilor de păr și la refacerea structurii părului deteriorat, este stopat procesul de rupere și cădere, vârfurile despicate dispar.
  • Ulei de Macadamia - menține nivelul de umiditate al scalpului și al părului. Protejează părul de efectele nocive ale factorilor externi, întărește și previne căderea, stimulează creșterea.

Mod de utilizare: aplicati pe parul curat si umed, lasati 3-5 minute si clatiti.

Fabricat in Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!