Elizavecca Mist hidratant cu peptide pu fata, 150 ml

Stoc: Este Nu este
Producator: Elizavecca
Cod produs: 751205
216 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Mist hidratant pentru fata cu peptide nu numai că hidratează perfect pielea, eliminând exfolierea nedorita, uscăciunea, precum și roșeața și iritarea, dar combate și îmbătrânirea prematură. Datorită complexului de peptide, mistul ajută la creșterea fermității și elasticității pielii, reduce numărul și adâncimea ridurilor.

Continut:

  • Uleiul de jojoba hrănește perfect pielea, prevenind senzația de uscăciune și iritare.
  • Phytosqualane protejează pielea de pierderea umezelii, reglează respirația pielii, inhibă îmbătrânirea timpurie a pielii și reduce impactul negativ al factorilor externi.
  • Hidrolatul de trandafir hidratează perfect pielea, accelerează regenerarea țesuturilor pielii, ajută la netezirea ridurilor, mărește elasticitatea și fermitatea pielii, normalizează glandele sebacee, uniformizează tonusul, strânge porii, elimină iritarea, ameliorează mâncărimea și roșeața.
  • Lecitina hidrogenată este un conductor, crescând penetrarea altor componente în straturile profunde ale pielii.
  • Niacinamida inițiază producerea propriului colagen, restabilește și crește funcția de barieră a pielii, ajută la reducerea pierderilor de umiditate transepidermică din piele și luminează petele de vârstă.
  • Factorul de creștere epidermică (rh-Oligopeptidă-1 (1000 ppm), rh-Oligopeptidă-3 (1000 ppm)) promovează hidratarea pielii și păstrarea umezelii, îmbunătățește tenul, conferind un ton sănătos și uniform, reduce adâncimea și numărul ridurilor mature si mimice, crește elasticitatea, accelerează vindecarea rănilor și resorbția cicatricilor, întărește capilarele, ameliorează edemele, ușurează pigmentarea și are un efect de lifting.
  • Adenozina este un ingredient puternic anti-îmbătrânire. Strânge pielea, îmbunătățește producția de colagen, ajută la reducerea numărului de riduri și inhibă procesul de îmbătrânire.

Mod de utilizare: după curățarea feței, pulverizați mistul de la o distanță de 20-30 cm (închideți ochii în prealabil). Utilizați pe tot parcursul zilei, după cum este necesar.

Fabricat in Coreea !

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie