Enough Fond de ten Collagen Moisture Foundation SPF15, N 23, 100ml

Fondul de ten Collagen este un produs cosmetic din partea producătorului coreean Enough. Formula echilibrată oferă protecție zilnică fiabilă a pielii împotriva razelor ultraviolete dăunătoare (SPF15), precum și crește fermitatea și elasticitatea acesteia.

Stoc: Este Nu este
Producator: Enough
Cod produs: 62386
196 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Utilizarea tehnologiilor moderne pentru fabricarea fondului de ten se adaptează perfect tonului general al suprafeței pe care este aplicat, astfel încât toată lumea care folosește produsul să pară cât mai proaspătă în orice situație.

Collagen eficient niveleaza tonul, de asemenea, ajută la mascarea eficientă a tuturor imperfecțiunilor minore ale suprafeței pielii - pori mariti, erupții cutanate, diverse tipuri de roșeață, pigmentare.

Continut:

  • acid hialuronic - asigură o hidratare eficientă, mareste elasticitatea pielii.
  • colagenul este un element binecunoscut care poate îmbunătăți eficient starea pielii. Datorită lui, pielea este reîmprospătată, dispar ridurile fine, epidermul devine mai elastic și ferm;
  • beta-glucan - este un imunostimulant obținut din ovăz natural, restabilind și protejând pielea deteriorată, încetinind îmbătrânirea acestora;
  • extract de centella asiatica - oferă efecte antiinflamatorii și vindecătoare, întărește capilarele.

Mod de utilizare: aplicați și distribuiți uniform cu o perie cosmetică sau cu degetele.

Fabricat în Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie