Eunyul Cremă anti-îmbătrânire cu colagen și vitamine Vita Collagen, 70 ml

O cremă hrănitoare cu colagen și vitamine de la marca coreeană Eunyul este capabilă să ofere pielii îngrijire delicată în sezonul rece. Produsul reface efectiv lipsa de umiditate din țesuturile pielii deshidratate, făcându-l neted, radiant, ferm și elastic și prevenind apariția ridurilor „uscate”.

Stoc: Este Nu este
Producator: Eunyul
Cod produs: 404764
189 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Niacinamida și adenozina din formula cremei contribuie la îmbunătățirea sintezei de colagen și elastină, oferind astfel un efect de ridicare. Stimulează reînnoirea pielii, netezindu-i relieful și textura. În plus, aceste componente luptă eficient împotriva manifestărilor de pigmentare, reducând dimensiunea și intensitatea acesteia, întârziind melanina pe drumul către suprafața pielii. Niacinamida îmbunătățește funcțiile de protecție ale țesutului epidermic.

Colagenul hidrolizat are capacitatea de a sigila moleculele de apă de pe suprafața pielii, menținându-l hrănit și hidratat pentru o perioadă lungă de timp.

Vitaminele C și E sunt antioxidanți puternici și își sporesc eficacitatea reciprocă. Acestea normalizează metabolismul energetic în celulele pielii și, de asemenea, îmbunătățesc aprovizionarea cu oxigen. Vitaminele antioxidante protejează fibrele de colagen și elastină de deteriorarea radicalilor liberi, menținând pielea tânără și sănătoasă.

Mod de utilizare: Pe pielea tonificată și curățată anterior, după utilizarea serului, aplicați cantitatea necesară de cremă, distribuiți ușor pe suprafața feței cu mișcări de masaj. Așteptați absorbția. Crema poate fi utilizată ca produs de sine stătător sau aplicată produsului.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie