Eunyul Crema cu mucina de mielc, 70 ml

Crema conține o concentrație mare de mucină de melc, combate ridurile, pigmentează și îmbunătățește tonusul pielii.

Stoc: Este Nu este
Producator: Eunyul
Cod produs: 404771
189 MDL
Informați despre re-stoc

Caracteristicile produsului:

  • Crema conține o concentrație mare de mucină de melc: 10 grame pe greutatea totală a produsului (70 de grame).
  • Crema combate ridurile, pigmentarea și îmbunătățește tonusul pielii.
  • Adenozina din cremă favorizează reînnoirea eficientă a pielii. Adenozina elimină toate manifestările legate de vârstă, accelerează sinteza colagenului natural, reduce umflăturile, elimină roșeața, activează circulația sângelui și procesele metabolice, protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete.
  • Mucina melcului ajută la combaterea modificărilor legate de vârstă și la menținerea pielii tinere. Antioxidanții din mucina melcului protejează pielea de radiațiile ultraviolete și de deteriorarea radicalilor liberi.
  • Filtratul de mucus melc conține colagen și elastină, alantoină, vitaminele A, C, E și acid glicolic. Mucin încetinește îmbătrânirea și netezește liniile de expresie; promovează refacerea celulelor epidermice și stimulează producția de colagen și elastină, conferind pielii netezime și elasticitate; elimină defectele externe cauzate de radiațiile ultraviolete și asociate cu modificări legate de vârstă - pete de vârstă și riduri; uniformizează tonul pielii și strânge porii.
  • Crema de mucină de melc, cu utilizare regulată, îmbunătățește semnificativ aspectul pielii, o face mai netedă și mai elastică, netezește ridurile fine și reduce cele profunde, reduce urmele post-acnee, ușurează pigmentarea legată de vârstă.

Ingrediente active:

  • Mucină de melc;
  • Adenozină.

Mod de utilizare: Aplicați crema cu mișcări ușoare de bătaie ca etapă finală a îngrijirii de bază. Evitați contactul cu ochii, în caz de incompatibilitate cu pielea, întrerupeți utilizarea.

Fabricat în Coreea!

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie