Eunyul Crema hidratanta pentru piele uscata, 270 ml

Crema revitalizantă ameliorează pielea deshidratată care suferă de descuamare constantă și etanșeitate.

Stoc: Este Nu este
Producator: Eunyul
Cod produs: 406829
205 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Produsul compensează lipsa lipidelor de pe suprafața pielii, ceea ce duce la uscăciune excesivă și sensibilitate crescută. Crema se răspândește ușor și se simte confortabil pe față datorită texturii sale bogate și învelitoare.

  • Untul de shea și acidul hialuronic funcționează perfect: acidul hialuronic se acumulează și reține umezeala pe suprafața pielii, în timp ce untul de shea îl „sigilează”, împiedicându-l să se evapore. Ele înmoaie perfect pielea uscată și aspră, ameliorând orice manifestare a deshidratării. Datorită hidratării intensive, untul de shea și acidul hialuronic netezesc ridurile formate ca urmare a deficitului acut de umiditate.
  • Extractele de orez și semințe de soia cresc fermitatea și elasticitatea pielii care și-a pierdut tonul. Împreună protejează pielea tânără de îmbătrânirea timpurie, uniformizează tonul, elimină matitatea și îmbunătățesc tenul.
  • Laminaria, undaria și adenozina oferă un tonic tangibil și un efect ferm. Algele previn deteriorarea fibrelor de colagen și elastină, iar adenozina susține activitatea fibroblastelor și asigură sinteza normală a proteinelor structurale ale pielii.

Mod de utilizare: pe pielea tonificată, curățată anterior, după utilizarea serului, aplicați cantitatea necesară de cremă, distribuiți ușor pe suprafața feței cu mișcări de masaj. Așteptați până când este absorbit. Crema poate fi utilizată ca produs de sine stătător sau poate fi utilizată pentru fixarea produselor aplicate.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie