Eunyul Crema pentru fata Special Program Snail Cream, 50 ml

Pentru a păstra sănătatea și frumusețea pielii, este necesar să aveți grijă de ea încă din tinerețe, să curățați în mod corespunzător, să hidratați și să tonifiați bine.

Stoc: Este Nu este
Producator: Eunyul
Cod produs: 400544
162 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

La vârsta adultă, apar alte nevoi și priorități în îngrijire, deci trebuie să alegeți produsele cosmetice mai conștient și mai atent, concentrându-vă pe compoziția și componentele active ale formulei. Problemele anti-îmbătrânire sunt tratate în mod eficient printr-o linie cu un valoros extract de mucină de melc, un reprezentant important al acesteia fiind crema de față Eunyul Snail lifting.

Compoziția unică a mucinei este complet absorbită de piele, care începe imediat să „funcționeze”, reînnoindu-se, strângând și producând colagen, care este atât de necesar pentru a reduce adâncimea ridurilor.

Acizii naturali exfoliază delicat stratul cornos, fără a-l deteriora, trăgând murdăria din pori, făcând microrelieful pielii mai fin și pete, cicatrici și pistrui mai puțin vizibili.

Vitaminele, de asemenea prezente în formulă, sunt responsabile de hrănire și hidratare, conferind tonusului și elasticității pielii, o strălucire sănătoasă și o textură plăcută catifelată.

Utilizarea regulată a cremei de melci Eunyul Cream oferă un rezultat durabil și pronunțat, declanșează procese de auto-întinerire, ajutând pielea să își mențină frumusețea.

Mod de utilizare: Aplicați puțină cremă pe pielea curățată și tonifiată, distribuiți cu mișcări ușoare de bătaie.

Fabricat în Coreea!

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie