Eunyul Spumă demachiantă cu afine, 150 ml

Spuma delicată de curățare cu extract de afine are o formulă blândă care elimină cu ușurință reziduurile de uleiuri hidrofile, machiaj, praf și sebum.

Stoc: Este Nu este
Producator: Eunyul
Cod produs: 407529
108 MDL
Informați despre re-stoc

Produsul nu provoacă disconfort și etanșeitate. Spuma nu spală de pe piele lipidele necesare sănătății sale și nu provoacă apariția de rugozități care rezultă din uscăciunea excesivă. Produsul este perfect pentru toate tipurile de piele.

Continut:

  • Extractul de afine conține mulți compuși antioxidanți care pot încetini semnificativ îmbătrânirea pielii și pot preveni semnele modificărilor legate de vârstă. Astfel, afinele mențin tonul pielii la un nivel ridicat, menținându-l ferm și elastic.
  • Ceramidele. Acestea păstrează integritatea mantalei hidrolipidice, care este responsabilă de proprietățile de păstrare a umezelii și de imunitatea pielii. Ceramidele previn deshidratarea și previn roșeața și inflamația.

Mod de utilizare: aplicati o cantitate mică de spumă, apoi spumați bine între palme. Aplicați spuma rezultată pe piele și masați ușor pentru a îndepărta machiajul și alte impurități. Clătiți bine cu apă caldă.

Fabricat în Coreea!

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!