Eunyul Toner Anti-Age pentru fata Black Seed Therapy Moisturizing Toner, 500 ml

Tonifierea, hidratarea și curățarea sunt cei trei „stâlpi” pe care se sprijină frumusețea pielii noastre. Tonerul hidratant pentru terapie cu semințe negre, dezvoltat de specialiștii Eunyul, are nu numai aceste trei proprietăți, dar are și alte efecte la fel de pozitive asupra pielii feței.

Stoc: Este Nu este
Producator: Eunyul
Cod produs: 406898
162 MDL
Informați despre re-stoc

Cu ajutorul acestuia, puteți scăpa de descuamare, dați feței o ușoară strălucire și o senzație de prospețime, face pielea oarecum mai moale și mai mătăsoasă. Tonicul conține extracte de fasole neagră, orez negru și semințe de susan negre. Ele hrănesc epiderma, favorizează regenerarea țesuturilor și ameliorează inflamația.

Tonerul hidratant Eunyul Black Seed Therapy conține, de asemenea, extracte de alge și undaria, care au un efect de albire, încetinesc procesul de îmbătrânire naturală și strâng pielea.

Produsul nu numai că îngrijește pielea cu primele semne ale îmbătrânirii, ci elimină și resturile de cosmetice și alte impurități de pe suprafață.

Mod de utilizare: Folosind un disc de bumbac, aplicați cantitatea necesară de toner pe pielea feței curățată. Acordați o atenție specială zonelor cu probleme. Folosiți toner înainte de a aplica alte produse pentru a îmbunătăți absorbția și îngrijirea pielii.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie