Eunyul Toner calmant pentru piele sensibilă Green Seed Therapy Calming Toner, 500 ml

Toner pe bază de extracte pentru pielea sensibilă predispusă la iritații. Datorită unui complex special selectat de ingrediente active, produsul previne apariția roșeței și mâncărimii.

Stoc: Este Nu este
Producator: Eunyul
Cod produs: 406911
171 MDL
Informați despre re-stoc

Vă recomandăm să cumpărați Tonerul calmant pentru piele sensibilă Green Seed Therapy Calming Toner , în magazinele My skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Tonerul calmează pielea uscată și sensibilă, calmează cu efect de peeling cu ușurință și oferă o senzație de confort.

Ingrediente active:

  • Unul dintre principalele ingrediente active ale formulei este pantenolul. Sarcina sa principală este de a stimula vindecarea leziunilor cutanate. Ajută rănile să se vindece rapid fără a lăsa urme. Datorită lui, pielea devine mai fină și mai îngrijită.
  • Extractul de kiwi revitalizează pielea, redându-i tonul si strălucirea. Kiwi începe procesele de reînnoire și astfel îmbunătățește vizibil textura pielii.
  • Extractul de struguri reglează activitatea glandelor sebacee și normalizează secreția de sebum. Cu ajutorul său, pielea devine mai puțin grasă. Extractele vegetale crucifere sunt destinate reducerii inflamației și sensibilizării. Coaja lor conține multe vitamine și minerale care sunt benefice pentru sănătatea pielii.

Mod de utilizare: aplicați cantitatea necesară de toner cu degetele pe pielea curățată anterior sau înmuiați un tampon de bumbac cu produsul și ștergeți bine suprafața feței. Așteptați până când este absorbit. Aplicați produse de îngrijire ulterioare.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!