Eunyul Ulei hidrofil Anti-age pentru piele, 200 ml

Uleiul hidrofil cu centella și fasole neagră este destinat primei etape de demachiere.

Stoc: Este Nu este
Producator: Eunyul
Cod produs: 406713
216 MDL
Informați despre re-stoc

Formula include uleiuri nutritive naturale. Ele nu numai că dizolvă bine toate produsele cosmetice decorative aplicate, dar au și grijă de piele. Uleiurile sunt excelente pentru înmuierea și prevenirea pierderii de umiditate. Utilizarea unui ulei hidrofil minimizează, de asemenea, efectele dure ale apei dure de la robinet și ajută la prevenirea etanșeității și a descuamării.

Prin curățarea temeinică a feței de toate impuritățile posibile, uleiul hidrofil previne formarea dopurilor sebacee și previne înfundarea porilor. Produsul emulsionează bine, poate fi ușor spălat cu orice spumă sau gel pentru spălare.

Extractul de fasole neagră are un efect de întinerire. Oferă tenului fermitate și elasticitate. Centella asiatica ca parte a produsului îmbunătățește tenul. Fitocompușii din frunzele de centella stimulează circulația sângelui și îmbunătățesc aportul de substanțe nutritive și oxigen către celule.

Mod de utilizare: aplicati o cantitatea necesară de ulei în palma mâinii. Masați produsul pe pielea uscată, îndepărtând machiajul. Udați mâinile cu apă și apoi continuați masajul până când se formează o emulsie albă. Spălați compoziția cu apă caldă. Este imperativ să îndepărtați uleiul rămas cu un detergent de spumă.

Fabricat în Coreea!

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie