Cosmetice unice pentru îngrijirea suplimentară a părului

În categoria „Îngrijire suplimentară a părului” al magazinului online myskin.md, cel mai mare magazin de produse cosmetice coreene din Moldova, există posibilitatea de a alege produse cosmetice unice pentru o îngrijire profesională mai profundă a scalpului și a părului. Sistemul coreean de îngrijire a părului oferă aceeași succesiune și regularitate a tratamentelor ca pentru față, mâini și corp.
Peeling pentru păr, esențe, seruri nutritive, componență intensivă pentru restaurare, precum și spray-uri cu ulei, spray-uri cu cheratină - toate funcționează pentru un singur program cuprinzător pentru a vindeca părul și a-l proteja de arsuri sub razele ultraviolete. Comanda produselor suplimentare pentru îngrijirea părului în magazinul online de produse cosmetice coreene myskin.md este simplă la un preț avantajos cu livrare în toată Moldova.

Produse: 59
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
CP-1
Elizavecca
Esfolio
Kerasys
La'Dor
May Island
Missha
Secret Key
The Saem
Tosowoong
Village 11 Factory
Welcos

Am decis să comandăm un peeling coreean sau un exfoliant pentru față - ar fi bine să comandăm și un produs SPA pentru curățarea scalpului, iar dacă comandați un mist de față, puteți mai comanda și un mist pentru păr. Alegând produse pentru îngrijirea pielii și îngrijirea părului de la aceeași marcă coreeană, veți face un cadou minunat pentru persoana iubită. Puteți comanda online la myskin.md și un certificat cadou cu livrare la adresa specificată în Chișinău.
Oferind posibilitatea de a alege, vei da dragoste cosmeticelor coreene.