Its skin Hyaluronic Acid Moisture Cream, 50ml

Crema hidratantă de față cu acid hialuronic, care are un efect hidratant incredibil și un complex de extracte naturale, ajută pielea să lupte împotriva uscăciunii, primele semne de estompare și influențe negative externe.

Stoc: Este Nu este
Producator: It's Skin
Cod produs: 738636
204 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Produsul creează o peliculă de protecție specială în stratul superior al epidermei, care nu permite factorilor de mediu agresivi să afecteze negativ starea pielii delicate a feței. Folosind o cremă cu acid hialuronic, oferiți celulelor epidermei cantitatea de umiditate și vitaminele de care au nevoie.

Beneficii:

  • Acidul hialuronic (10%) este o polizaharidă pe care celulele organismelor vii o sintetizează singure. Este o componentă importantă nu numai a pielii, ci și a mușchilor, nervilor și a altor țesuturi importante. În timp, corpul reduce treptat cantitatea de substanță produsă. O cremă cu acid hialuronic vă permite să completați aportul unei componente utile în celulele pielii.
  • Extractul de acerola este un antioxidant natural unic, cu o compoziție bogată (conține vitamine din grupele A și B, potasiu, pantotenic și niacină și alte substanțe utile pentru piele). Acerola este una dintre cele mai bogate plante în vitamina C. De aici rezultă efectele antiinflamatoare, antibacteriene, tonice, regenerante, hidratante ale extractului.

Potrivit pentru toate tipurile de piele. Este universal utilizat și este potrivit pentru utilizare atât dimineața, ziua, cât și seara, noaptea.

Mod de utilizare: Aplicați produsul pe fața curățată cu mișcări ușoare de bătaie pe vârfurile degetelor.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie