Its skin Esență iluminatoare cu vitamina C Power 10 Formula VC Effector, 30 ml

Este o esență bogată pentru luminozitatea, uniformizarea nuanței pielii și revitalizarea pielii. Esenta ajută la eliminarea pigmentării și post-acnee, îngusteaza porii, face pielea moale și netedă.

Stoc: Este Nu este
Producator: It's Skin
Cod produs: 574857
290 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Esența are la bază extract de roșii verzi (80%) și conține două forme de vitamina C, datorită căreia are efect tonic, strălucitor, antiseptic și de întinerire. Produsul este capabil să vă facă pielea netedă, tânără, cu un ton uniform si un luciu sanatos.

Ingrediente active:

  • Extractul de roșii verzi (80%) este un antioxidant puternic care promovează tinerețea pielii, curățând-o, eliminând petele și inflamațiile, sporind elasticitatea și regenerarea. Datorita continutului ridicat de vitamine din rosiile verzi, pielea primeste cantitatea necesara pentru mentinerea sanatatii acesteia. Conținutul de vitamina K este deosebit de mare, ceea ce are un efect foarte eficient asupra rozaceei.
  • Vitamina C este implicată în sinteza colagenului, reduce sinteza melaninei și luminează pigmentarea și post-acnee, crește capacitatea de protecție a pielii și reduce intensitatea inflamației. Este un excelent antioxidant care are un efect benefic asupra rozaceei și inflamațiilor, are un efect de întinerire asupra pielii, o face netedă și strălucitoare.
  • Niacinamida este o componentă multifuncțională care ajută la hidratare, reduce roșeața, inflamația, reduce luminozitatea vaselor dilatate și hipersensibilitatea, uniformizează tonul feței și funcționează excelent în tandem cu vitamina C, sporindu-i efectul.

Esenta este potrivita pentru toate tipurile de ten, va fi deosebit de eficienta pentru tenul problematic, tern, matur, pentru tenul cu rozacee, pigmentare, post-acnee, pori dilatati.
Nu neglijați utilizarea cremei SPF în timpul utilizării produsului.

Mod de utilizare: aplicati cateva picaturi de esenta dupa toner si inainte/in loc de ser.

Fabricat în Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!