JayJun Crema pentru protectie Solara SPF 50+/PA++++, 50 ml

JAYJUN Dr. Jayjun Source-Cure Aqua Shield Sun Cream SPF 50 + / PA ++++

Stoc: Este Nu este
Producator: Jay Jun
Cod produs: 894277
265 MDL
Informați despre re-stoc

JAYJUN Dr. Jayjun Source-Cure Aqua Shield Sun Cream SPF 50 + / PA ++++ conține dioxid de titan, fructooligozaharide, zaharide hidrolizate, pullulan, lecitină hidrogenată, ulei de andiroba, extracte de trestie de zahăr, zmeură, extract de fasole verde, extracte, frunze de perilla, grapefruit, portocală, ferment de iaurt, extracte de marshmallow, rădăcină de ulm de David, scoarță de Albiania Lankaran (mătase persană),

  • Uleiul de Andiroba este folosit pentru a înmuia și hidrata pielea și pentru a combate acneea și deshidratarea. Este deosebit de potrivit pentru pielea uscată și descuamată, are proprietăți antiinflamatorii și vindecătoare și este utilizat în mod eficient pentru acnee.
     
  • Extractul de althea (Althaea officinalis) este un preparat pe bază de plante care are proprietăți emoliente, calmante și vindecătoare atunci când este utilizat în formulări de îngrijire a pielii care vindecă arsurile solare și hidratează și calmează pielea uscată.
  • Un extract din scoarța de Albiania Lankaran (arborele de mătase persan) elimină urmele de oboseală cauzate de procesele de glicație și glicooxidare. reface și protejează structurile proteice. Un antioxidant puternic. Menține integritatea rețelelor capilare.
     

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie