La'dor Ser cu cheratina pentru varfuri despicate, 4 buc

Stoc: Este Nu este
Producator: La'Dor
Cod produs: 815358
162 MDL 180 MDL
Informați despre re-stoc

Ser profesional de cheratină La'dor Keratin Power Glue ajută la completarea deficienței de cheratină proprie. Produsul pătrunde în structura părului și umple golurile cauzate de deteriorare și, de asemenea, netezește solzii de cheratină liberă din exterior, astfel încât părul este netezit, uniformizat și devine mai elastic și mătăsos.

Continut: 

  • colagen hidrolizat - restabilește capetele deteriorate și despicate, mareste elasticitatea și rezistența, elimină fragilitatea și caderea, protejează împotriva influențelor agresive ale mediului. Colagenul formează o peliculă invizibilă, subțire pe suprafața părului, care netezește solzii de creatină, astfel încât părul să pară mai strălucitor, mătăsos, reduce, de asemenea, inlatura electrizarea parului;
  • mucina de melc - hidratează părul și îi protejează de pierderea de umiditate, restabilește structura zonelor deteriorate ale părului.

Mod de utilizare: aplicați serul pe vârfurile părului spălat și putin uscat, uniformiza-ti bine, uscați-vă părul cu un uscător de păr.

Fabricat în Coreea !

Volumul unui ser: 15ml

 

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!