Masil Perie pentru masajul capului Head Cleaning Massage Brush, 70 gr

Peria pentru masajul capului Masil Head Cleaning Massage Brush relaxează plăcut pielea și are un efect relaxant.
Stoc: Este Nu este
Producator: Masil
Cod produs: 4060385
140 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное
Cumpărați cu acest produs:

Vă recomandăm să cumpărați peria pentru masajul capului de la Masil, 70 gr  în magazinele My skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Peria de masaj pentru cap Masil Head Cleaning Massage Brush relaxează plăcut pielea și are un efect relaxant. Promovează curățarea temeinică, îmbunătățește circulația sângelui și microcirculația, întărind rădăcinile părului și accelerând creșterea acestora.
 
Peria are un efect intens de curățare, crescând eficacitatea utilizării șamponului: bate produsul într-o spumă groasă, îl distribuie cu grijă pe scalp și rădăcinile părului, fără a încurca sau deteriora buclele. Aceasta crește fluxul de nutrienți către foliculii de păr, întărește structura părului, reduce fragilitatea și pierderea. Peria compactă din silicon se potrivește confortabil în palmă și este fixată în siguranță cu o prindere moale, fără a aluneca în timpul utilizării.

Mod de utilizare: Aplicați șamponul pe părul umed, masați ușor scalpul cu peria și clătiți bine cu apă călduță. Pentru a spori eficacitatea măștilor/ balsamurilor aplicate pe scalp, puteți folosi și peria.

Fabricat în Coreea!

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!