Măști de noapte pentru față 

Se recomandă utilizarea măștilor nocturne, concentrate nu mai mult de o dată sau de două ori pe săptămână. Masca de noapte este mai concentrată decât crema și face față sarcinii mai eficient. Aplicați masca cu 20-30 de minute înainte de a merge la culcare și apoi aveți încredere în formulele magice asiatice care își fac treaba. Puteți urma exemplul femeilor coreene care aplică ser, tonic și loțiune sub o mască de noapte.

Comandați maști pentru noapte în internet – magazinul My Skin, și  bucurați-vă de rezultatul în oglindă.

Produse: 42
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Etude House
It's Skin
Jay Jun
Lindsay
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Masca nocturnă (sleeping pack) este un instrument care vă permite să vă îngrijiți pielea fără a face eforturi speciale. Secretul lor constă în conținutul de ingrediente naturale cu o funcționalitate largă. Masca hrănește, hidratează, înmoaie pielea și provoacă procesele de regenerare. Acesta dă efect într-o singură noapte, deoarece în acest moment are loc procesul de reînnoire a celulelor pielii.

În magazinele de produse cosmetice coreene din Moldova, My Skin, puteți cumpăra măști de noapte cu extract de arbore de ceai, lămâie, rădăcină de in din Noua Zeelandă, busuioc și baobab, proteine ​​din lapte pentru iluminarea pielii, unt de shea, acid hialuronic și alte componente.