May Island Manusa pentru indepartarea machiajului

Indepărtează ușor și eficient machiajul, spăla toate pigmentele și formulele cele mai persistente, fără a lăsa nimic altceva decât curățenia, curăță perfect porii de impurități, ajută pielea să se reînnoiască, exfoliază stratul keratinizat, elimină peelingul.

Stoc: Este Nu este
Producator: May Island
Cod produs: 400761
116 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Indepărtează ușor și eficient machiajul, spăla toate pigmentele și formulele cele mai persistente, fără a lăsa nimic altceva decât curățenia, curăță perfect porii de impurități, ajută pielea să se reînnoiască, exfoliază stratul keratinizat, elimină peelingul. Cu manusa din May Island, procesul de îndepărtare a machiajului va fi ușor și plăcut.

Mod de aplicare: inainte de utilizare, umeziți bine mănușa cu apă caldă. Mai întâi ștergeți fața cu partea uniformă, apoi partea cu microfibră cu mișcări circulare moi, apoi spălați bine cu apă caldă. După utilizare, manusa trebuie spălată bine cu spuma de curățare și atârnată într-un loc uscat. Nu spălați manusa pentru indepartarea machiajului in mașină cu alte haine și nu folosiți detergenți pentru spălare!

Fabricat în Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!