MEDI-PEEL Crema cu efect de lifting cu complex peptidic pu zona ochilor, 40ml

Cremă de întinerire pentru ochi cu complex peptidic Medi-Peel 5 GF Eye Tox Cream îngrijește pielea matură și încetinește procesul de îmbătrânire. Întărește pielea subțire din zona de sub ochi, mareste fermitatea și elasticitatea, activează sinteza fibrelor de colagen. Ajută la netezirea liniilor de expresie și reduce aspectul liniilor mai profunde.

Stoc: Este Nu este
Producator: Medi-Peel
Cod produs: 340432
393 MDL
Informați despre re-stoc

Continut: 

  • Adenozina este un ingredient puternic anti-îmbătrânire. Imbunătățește producția de colagen, ajută la reducerea numărului de riduri și inhibă procesul de îmbătrânire.
  • Complexul de 5 tipuri de peptide ajută la hidratarea pielii și la păstrarea umezelii, îmbunătățește tenul, conferind o strălucire sănătoasă, reduce adâncimea și numărul atât a ridurilor de vârstă cât și de expresie, mărește elasticitatea, ameliorează umflăturile, luminează pigmentarea.
  • Colagenul hidrolizat ajută la nivelarea microreliefului pielii, netezirea ridurilor mici și reducerea adâncimii ridurilor mari mimice, mareste fermitatea și elasticitatea, tonifică pielea. 
  • Acidul hialuronic asigură hidratarea pielii pe termen lung și de mare intensitate, protejează împotriva deshidratării și formarea ridurilor premature, stimulează reînnoirea celulară, vindecă rănile și fisurile.
  • Extractul de ceai verde hidratează și tonifică perfect pielea, are efect antioxidant, are proprietăți antibacteriene, face pielea fermă și elastică, netezește ridurile și îmbunătățește tenul.
  • Extractul de rozmarin favorizează reînnoirea celulelor pielii, tonifiază, îmbunătățește circulația sângelui, uniformizează, calmeaza pielea, ideal pentru pielea matură și lupta împotriva schimbărilor legate de vârstă.

Recomandat pentru îngrijirea matură a pielii. 

Mod de utilizare: aplicați cantitatea necesară de cremă local pe zona din jurul ochilor, pliurile nazolabiale, zona dintre sprâncene și gât. Răspândiți ușor crema pe piele masind ușor cu degetele.

Fabricat in Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie