MEDI-PEEL Crema de intinerire cu celule stem, 50 ml

Stoc: Este Nu este
Producator: Medi-Peel
Cod produs: 345895
513 MDL 540 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное
Crema de întinerire cu celule stem Medi-Peel Cell Toxing Dermajou Cream reface eficient frământările pielii, crescând fermitatea și elasticitatea țesuturilor, întărind și strângând ovalul feței. Crema are un efect de lifting, combate activ semnele îmbătrânirii pielii, netezește și reduce adâncimea ridurilor și, de asemenea, menține sănătatea epidermei.

Structura:

  • Celulele stem de trandafir damasc vizează stimularea acvaporinelor, care sunt „canale de apă” în membranele celulare și oferă un echilibru ideal de hidratare a pielii, precum și restabilesc funcțiile de protecție și previn pierderea de umiditate transepidermică.
  • Complex de 4 tipuri de peptide
  • Celulele stem de crin alb au activitate antioxidantă, previn procesele oxidative și încetinesc procesul de îmbătrânire; protejează împotriva fotoîmbătrânirii și a efectelor nocive ale soarelui; asigură stimularea proceselor biochimice, crescând volumul sintezei de colagen, inclusiv tipul III, care este produs numai în tinerețe și oferă pielii elasticitate.
  • Niacinamida stimulează sinteza colagenului și îmbunătățește funcțiile de protecție a pielii, ajută la reducerea pierderilor de umiditate transepidermică din piele și la eliminarea pigmentării, hidratează, strânge porii, calmează și luminează.
  • Adenozina este unul dintre cele mai utilizate ingrediente în lupta împotriva schimbărilor legate de vârstă. Ridică, netezeste ridurile, accelerează metabolismul și previne modificările legate de vârstă.

Mod de utilizare: aplicați cantitatea necesară de cremă pentru ultima etapă a îngrijirii.

Produs in Koreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie