MEDI-PEEL Crema intaritoare cu colagen si lactobacterii pu fata, 50 gr

Stoc: Este Nu este
Producator: Medi-Peel
Cod produs: 347158
336 MDL 353 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Crema intaritoare cu colagen si lactobacterii Medi-Peel Red Lacto Collagen Cream face pielea mai elastică și mai densă, redă integritatea pielii, uniformizează suprafata, accelerează procesele de vindecare și reînnoire. Hidratează profund, menține echilibrul apă-lipide. Conține probiotice, colagen și complexe de aminoacizi și extracte de plante care vizează creșterea densității pielii.

Continut:

  • Enzime de lactobacterii susțin microflora naturală a pielii, îmbunătățesc structura colagenului, crescând elasticitatea pielii. Îmbunătățește tenul, reglează producția de melanină, ușurează hiperpigmentarea.
  • SYN®-COLL (glicerină, apă, tripeptidă-5) este un puternic complex anti-îmbătrânire care stimulează în mod activ sinteza colagenului și previne ruperea colagenului. Îmbunătățește aspectul tenului, reduce profunzimea expresiei pronunțate și îmbătrânește ridurile.
  • Anti-Sebum P (extracte de pin, ulm, primrose, kudzu) este un complex de extracte din plante menite să suprime activitatea excesivă a glandelor sebacee. Reglează producția de sebum, normalizează grăsimea pielii, elimină luciul gras.
  • Complexul de aminoacizi normalizează producția de colagen și elastină, netezește pielea. Îmbunătățește culoarea pielii, îi conferă o strălucire și o fermitate sănătoase.
  • Colagenul reface structura epidermei din interior, întărește pereții celulari și îmbunătățește metabolismul proteinelor. Sprijină matricea pielii, netezeste ridurile și cutele.
  • Enzime de bifidobacterii regenereaza și întăresc bariera de protecție a pielii, îmbunatatesc sistemul imunitar și reglează metabolismul.
  • Enzima lactococilor accelerează diviziunea celulară, întărește fibrele epidermei și îmbunătățește textura pielii. Îmbunătățește funcțiile de barieră, îmbunătățește imunitatea, face pielea mai puțin reactivă.
  • Complexul de 3 acizi hialuronici pătrunde în straturile profunde ale epidermei, hidratează activ celulele și ajută la reținerea umezelii în piele. Formează un strat protector care împiedică evaporarea umezelii.

Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Mod de utilizare: aplicați crema ca ultim pas în ingrijirea zilnica.

Fabricat in Coreaa !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie