MEDI-PEEL Cremă locală de întinerire cu complex peptidic, 50g

Stoc: Este Nu este
Producator: Medi-Peel
Cod produs: 345475
437 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Crema locală de întinerire cu un complex peptidic MEDI-PEEL Wrinkle W3 Peptide Cream reduce severitatea și adâncimea ridurilor, netezește cutele, menține nivelurile optime de umiditate și elimină uscăciunea. Crema locală crește elasticitatea țesuturilor, intareste și are un efect de lifting, calmează iritațiile și restabilește tonusul pielii.

Continut: 

  • Un complex de 9 tipuri de peptide mărește fermitatea și elasticitatea pielii, accelerează producția organismului de propriile fibre de colagen și elastină. Reduce adâncimea ridurilor și previne imbatrinirea pielii.
  • 5 tipuri de acid hialuronic creează o barieră invizibilă pe piele care previne evaporarea umezelii, îmbunătățește structura pielii, favorizează regenerarea celulelor pielii, reduce ridurile fine, face pielea netedă și moale.
  • Volufilina este un activ modern care funcționează în straturile profunde ale pielii fără injecții. Este o combinație de poliizobutilenă hidrogenată, un ulei sintetic și extract de rădăcină de planta anemarrhenae asphodeloides.
  • Adenozina este o componentă responsabilă pentru îngrijirea pielii anti-îmbătrânire - încetinește procesul de îmbătrânire a pielii.
  • Acetil Hexapeptida 8 peptida, formulata din 6 aminoacizi. Reduce adâncimea ridurilor cauzate de mișcarea mușchilor feței, are un „efect botox”. După aplicare pe piele, acesta pătrunde în stratul bazal al epidermei, unde modulează contracțiile musculare.

Mod de utilizare: aplicați cantitatea necesară de cremă ca etapa finală de îngrijire. Crema poate fi folosită atât pe toată fața, cât și local pe zona pliurilor nazolabiale, zona dintre sprâncene și ca o cremă pentru ochi.

Fabricat in Coreea !

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie