MEDI-PEEL Crema-peeling de noapte cu PHA-acizi pu fata, 50ml

Crema – peeling de noapte cu acizi MEDI-PEEL PHA Peeling Cream exfoliază delicat pielea, uniformizează pigmentarea și tonul pielii, combate roșeața, hidratează, redă tonului strălucirea naturală.

Stoc: Este Nu este
Producator: Medi-Peel
Cod produs: 342580
442 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Continut:

  • Un complex de 5 tipuri de peptide - mărește fermitatea și elasticitatea pielii, accelerează producția organismului de propriile fibre de colagen și elastină. 
  • Gluconolactona (1500ppm) este un acid polihidroxi, un grup de acizi mai ușoare, comparativ cu AHA-urile din fructe. Gluconolactona nu irită pielea și acționează foarte ușor. Hidratează perfect pielea, uniformizează culoarea și ameliorarea epidermei, are efect fotoprotector, are efect antiinflamator și reglează keratinizarea naturală a pielii.
  • Niacinamida - ajută la stimularea sintezei de colagen și la îmbunătățirea funcțiilor de protecție a pielii, ajută la reducerea pierderilor de umiditate transepidermică din piele și la eliminarea pigmentării, hidratează, strânge porii, calmează, luminează.
  • Acid salicilic - are un efect dezinfectant și antiinflamator, distrugând bacteriile care provoacă inflamații, suprimă secreția glandelor sebacee, reducând sebumul nedorit, înmoaie și exfoliază stratul cornos al pielii, înmoaie și dizolvă dopurile sebacee.

Recomandat pentru tenul uscat.

Produsele cu peptide nu sunt recomandate pentru utilizare în timpul sarcinii și alăptării.

Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică noaptea pe pielea curata și tonifiată, evitând zona ochilor și a buzelor. Se recomandă utilizarea produselor de protecție solară a doua zi.

Fabricat în Coreea!

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie