MEDI-PEEL Patch-uri hidratante cu peptide pu zona ochilor, 60 buc

Patch-uri hidrogel hidratante cu peptide Medi-Peel Hyaluron Aqua Peptide 9 Ampoule Eye Patch ajută la inlaturarea uscăciunii și a etanșeității, au un ușor efect de lifting și ajută la netezirea liniilor fine de expresie. Patch-urile sunt multifuncționale, potrivite pentru utilizare în zona din jurul ochilor, în zona sprâncenelor și a pliurilor nazolabiale.

Stoc: Este Nu este
Producator: Medi-Peel
Cod produs: 343662
353 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Continut:

  • Extractul de alge marine favorizează reînnoirea pielii, întărește imunitatea pielii, dilată vasele de sânge, hrănește profund, tonifică, curăță, întărește vasele de sânge, are un efect anti-îmbătrânire.
  • Extractul de perle conține calciu și o cantitate imensă de vitamine și minerale, ajută la întărirea mușchilor feței, are un efect nutritiv și hidratant. Lumineaza ușor pielea și ajută la combaterea cearcănelor de sub ochi.
  • Complexul de peptide mărește fermitatea și elasticitatea pielii, accelerează producția organismului de propriile fibre de colagen și elastină. Reduce adâncimea ridurilor și previne lăsarea pielii.
  • Alantoina înmoaie, hidratează intens pielea, ajută la îngustarea porilor și normalizează producția de sebum, are proprietăți antiinflamatorii și calmează pielea iritată.
  • Acidul hialuronic pătrunde în straturile profunde ale pielii și umple celulele cu umezeala necesară. Întărește pielea și îmbunătățește elasticitatea pielii, prevenind apariția timpurie a ridurilor. Umple lipsa de umiditate și elimină deshidratarea pielii.
  • Betaina hidratează activ, are un efect de condiționare, ameliorează iritarea pielii, reduce efectul distructiv al agenților tensio-activi.

Potrivit pentru toate tipurile de piele. 

Mod de aplicare: aplicați pe zona dorită pe pielea curățată și hidratată anterior. După 20-30 de minute, îndepărtați patch-urile și absorbiți esența rămasă cu mișcări ușor masante. Patch-urile sunt multifuncționali, pot fi folosiți în zona din jurul ochilor, în zona sprâncenelor și a pliurilor nazolabiale.

Fabricat in Coreea !

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie