MEDI-PEEL Ser concentrat cu colagen, lactobacterii si aminoacizi, 70ml

Stoc: Este Nu este
Producator: Medi-Peel
Cod produs: 346861
442 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Ser concentrat pe baza de colagen, lactobacterii si aminoacizi Medi-Peel Red Lacto Collagen face pielea mai rezistenta, netezește microrelieful, redă fermitatea și elasticitatea. Fiola are un efect de lifting, ajută în lupta împotriva porilor dilatati, îmbunătățește textura pielii. 

Continut:

  • Enzime de lactobacterii susțin microflora naturală a pielii, îmbunătățesc structura colagenului, crescând elasticitatea pielii. Au un efect de iluminare, reduc aspectul pigmentării.
  • Niacinamida încetinește administrarea de melanină către epidermă, reduce hiperpigmentarea și îmbunătățește tenul. Reduce sensibilitatea pielii la iritanții externi, favorizează producția de colagen. Reduce pierderea de umiditate transepidermică și bariera de protecție a pielii.
  • Enzimele bifidobacteriilor întăresc bariera de protecție a pielii, întăresc sistemul imunitar și reglează metabolismul.
  • Colagenul hidrolizat restabilește structura epidermei din interior, întărește pereții celulari și îmbunătățește metabolismul durerii. Sprijină matricea pielii, netezeste ridurile și cutele.
  • Aminoacizii refac structura țesuturilor epidermice, întăresc fibrele și fac pielea mai densă. Menține integritatea epidermei, ofera elasticitate și fermitate.
  • Complexul de peptide normalizează producția de colagen și elastină, netezește pielea, uniformizează tenul. Îmbunătățește culoarea pielii, îi conferă o strălucire și o fermitate sănătoase.
  • Acidul hialuronic pătrunde în straturile profunde ale epidermei, hidratează activ celulele și ajută la reținerea umezelii în piele. Formează un strat protector care împiedică evaporarea umezelii.

Mod de utilizare: aplicați câteva picături pe pielea curata și tonifiată cu vârful degetelor, distribuiți ușor pe față. Masati ușor produsul în piele până când este absorbit.

Fabricat in Coreea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie