MEDI-PEEL Toner-esenta cu peptide pu fata, 250ml

Medi-Peel Aqua Essence Toner hidratează intens, tonifiază, întărește, întinerește pielea și încetinește procesul de îmbătrânire.

Stoc: Este Nu este
Producator: Medi-Peel
Cod produs: 344676
379 MDL 398 MDL
Adauga in cos
Adaugă la favorite Добавлено в избранное

Promovează netezirea ridurilor și reduce adâncimea ridurilor pielii, mărește tulburarea, lasă pielea hidratată, moale și catifelată.

Structura:

  • Complex de 9 peptide (acetil dipeptidă-1, palmitil tripeptidă, acetil hexapeptidă-8, cupru tripeptidă-1, acetil octapeptidă-3, palmitil tetrapeptidă-7, hexapeptidă-9, palmitil oligopeptidă, palmitil tripeptidă-1, palmitol stimulează sinteza colagenului și elastinei, activează reînnoirea celulară, ajută la netezirea ridurilor, are un efect calmant și antiinflamator.

  • Volufilin este o dezvoltare brevetată a companiei franceze SEDERMA. Este o componentă pe bază de plante din rădăcina de anemarrhena. Stimulează acumularea de lipide, datorită căreia apare volumul necesar și pielea devine mai densă.

  • Colagenul Timecode este un ingredient brevetat care reduce modificările legate de vârstă și îmbunătățește textura pielii.

  • 4 tipuri de acid hialuronic restabilesc echilibrul apei și previn pierderea de umiditate.

  • Trehaloza este o polizaharidă care are un puternic efect hidratant, încetinește procesul de îmbătrânire și are activitate antioxidantă.

  • Betaina hidratează activ, are un efect de condiționare, ameliorează iritarea pielii, reduce efectul distructiv al agenților tensioactivi, ajută la creșterea volumului acestora și stabilizează spuma, îmbunătățește efectul de condiționare al altor componente și este el însuși un bun balsam, are un efect superficial asupra pielii, îmbunătățindu-i aspectul .

  •  Adenozina este o puternică componentă anti-îmbătrânire care stimulează sinteza colagenului și elastinei în celule, îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii.

Mod de utilizare: ștergeți fața curățată cu un tampon de bumbac umezit cu toner sau aplicați tonerul cu mâinile curate direct pe piele cu mișcări ușoare de mângâiere.

Produs in Korea !

best

Produse complementare

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie