Missha Crema anti-age pu fata si zona ochilor Cho Gong Jin, 40 ml

Crema anti-îmbătrânire universală pentru față și pielea din jurul ochilor MISSHA Cho Gong Jin Face & Eye Cream este un produs concentrat pe bază de plante orientale, oferă pielii umiditatea și nutrienții necesari, combate eficient semnele de oboseală și îmbătrânirea pielii, netezește ridurile și uniformizează tonusul pielii, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii și elimină edemele.

Stoc: Este Nu este
Producator: Missha
Cod produs: 44414
651 MDL
Informați despre re-stoc

Continut:

  • extractul de ginseng, are un efect puternic anti-îmbătrânire, reglează procesele metabolice ale pielii și mareste tonusul acesteia.
  • rețeta brevetată „Gongjin Bichaek Dan”, care oferă o nutriție profundă și intensă pentru o lungă perioadă de timp cu cele mai bune ingrediente naturale.
  • extracte de rehmanie stimulează procesul de reînnoire a pielii, îmbunătățeste metabolismul, ajută la nivelarea ridurilor și activează procesul de reînnoire a pielii la nivel celular. 

Mod de utilizare: se recomandă aplicarea produsului de două ori pe zi, dimineața și seara, ca etapă finală de îngrijire a pielii. Aplicați o cantitate mică de cremă pe față și pielea din jurul ochilor, distribuiți uniform.

Fabricat in Coreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie