MISSHA Plasa pu spumare a detergentului pu fata

<p><span style="color:#000000"><strong>Missha Bubble Maker</strong> este un accesoriu util, care &icirc;n c&acirc;teva secunde vă permite să obțineți de 5 ori mai multă spumă de la demachiantul dvs. (gel, spumă sau săpun pentru spălare) și să transformați obișnuitul proces de curățare facială &icirc;ntr-un adevărat tratament spa.</span></p> <p>&nbsp;</p>
Stoc: Este Nu este
Producator: Missha
Cod produs: 59654
44 MDL
Informați despre re-stoc

Missha Bubble Maker este un accesoriu util, care în câteva secunde vă permite să obțineți de 5 ori mai multă spumă de la demachiantul dvs. (gel, spumă sau săpun pentru spălare) și să transformați obișnuitul proces de curățare facială într-un adevărat tratament spa.

Accesoriul este o plasă albă creată din fibre durabile, umplute cu bucăți de burete. Datorită designului atent, doar câteva mișcări sunt suficiente - iar plasa este literalmente umplută cu un nor de cea mai moale spumă. Astfel, nu numai că te speli pe față cu confort maxim, ci îți salvezi și agentul spumant!

Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică de gel, spumă sau alt detergent pe o plasă umezită în prealabil, bateți spuma într-o plasă. Strângeți spuma rezultată, strecurând-o cu o mână, aplicați spuma pe față.

Fabricat în Coreea !

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie
Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!