Patchuri pentru zona ochilor, buzelor și zona frunții

Patch-urile coreene au devenit pe bună dreptate astăzi lideri al vânzărilor. Pielea din jurul ochilor este mai subțire și mai sensibilă, prin urmare, necesită o îngrijire specială. Mulți ascund cearcănele sub o tonă de machiaj, alții apelează la chirurgia estetică. Patch-urile coreene au revoluționat piața produselor cosmetice. Acum, folosind regulat acest produs cosmetic, fiecare femeie poate uita de umflături, riduri mimice din zona ochilor.
Patch-urile coreene sunt ca niște foi subțiri acoperite cu un gel cu ingrediente naturale care aderă strâns la piele și provoacă o senzație plăcută de răceală. Iar peptidele lor constitutive, antioxidanții și acidul hialuronic regenerează rapid pielea.

Schimbați-vă azi. Cumpărați plasturi pentru ochi în magazinele My Skin din Moldova.

Produse: 51
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
Benton
CosRX
Coxir
Dr. Jart+
Elisha Coy
Elizavecca
Esfolio
Etude House
It's Skin
Jay Jun
May Island
Medi-Peel
Missha
Nacific
Purito
Secret Key
SNP
Some By Mi
The Saem
Tosowoong
Trimay
Village 11 Factory
Welcos

Patch-urile coreene pot fi folosite nu numai pentru zona din jurul ochilor, ci și pentru pliurile nazolabiale și zona frunții. Sunt ușor și convenabil de utilizat. Spălați-vă fața cu un produs de curățare - spuma sau gelul. Aplicați un toner sau un toner facial pentru a restabili echilibrul pH-ului pielii și lăsați-l să se absoarbă. Deschideți recipientul cu patch-uri, folosind o spatulă specială, scoateți o petală aranjațile pe piele la cel mult doi milimetri de linia genelor sau aplicați-le pe pliurile nazolabiale sau între sprâncene.

Faceți alegerea dvs. - comandați patch-uri coreene pentru ochi la myskin.md