Patchuri pentru ochi, buze, față

Produse: 37
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
A'pieu
BEAUTYDRUGS
By Wishtrend
Cosrx
Elizavecca
Etude House
Frudia
Holika Holika
Jay Jun
JMsolution
Medi-Peel
Missha
Secret Key
SNP
Some By Mi
SKIN1004
the SAEM
Village 11 Factory
Tipul pielii
Grasă/problematică
Ten matur
Pielea normală
Toate tipurile de piele
Piele combinată
Pigmentare
Piele sensibilă
Cuperoză
Piele uscată

Patchuri pentru zona ochilor, buzelor și zona frunții

Plasturile pentru buze și zona din jurul ochilor sunt o îngrijire expresă excelentă.
Ușoare umflături, urme de oboseală, cearcănele, liniile fine și tocitura pielii se vor diminua cu siguranță după folosirea plasturilor pentru zona delicată din jurul ochilor. De obicei, plasturii sunt impregnați cu o compoziție cosmetică cu o concentrație mare de substanțe active, pot fi hidrogel, colagen, silicon sau țesut. Există o mare varietate de ingrediente active. Acestea sunt antioxidanți, pantenol cu ​​acid hialuronic, peptide și extracte din plante.
Păstrați plasturii strict conform instrucțiunilor. Trebuie să îndepărtați peticele de la nas la tâmple și în niciun caz nu vă spălați. Resturile de produs pot fi pur și simplu introduse în piele cu mișcări ușoare de bătaie. În plus, plasturii pot fi folosiți în toate zonele potențial problematice: pe liniile nazolabiale, glabelare, pe tâmple.
Deoarece plasturii conțin substanțe concentrate, asigurați-vă că testați pentru o reacție alergică. Pentru a face acest lucru, un plasture este lipit de încheietura mâinii. A se păstra atâta timp cât este indicat de producător pe ambalaj. Dacă după 2 zile nu se găsesc roșeață, erupții cutanate și alte modificări ale pielii, puteți utiliza în siguranță acești plasturi în scopul propus.
Plasturile de buze sunt o continuare logică a istoriei plasturilor pentru ochi. Pielea de pe buze este, de asemenea, foarte subțire, sensibilă, lipsită de glande sebacee și grăsime subcutanată. Prin urmare, ea, ca și pielea din jurul ochilor, are nevoie de îngrijire specială. Plasturile hidratează, vindecă și regenerează pielea delicată a buzelor, păstrând-o moale și netedă.

Patch-urile coreene pot fi folosite nu numai pentru zona din jurul ochilor, ci și pentru pliurile nazolabiale și zona frunții. Sunt ușor și convenabil de utilizat. Spălați-vă fața cu un produs de curățare - spuma sau gelul. Aplicați un toner sau un toner facial pentru a restabili echilibrul pH-ului pielii și lăsați-l să se absoarbă. Deschideți recipientul cu patch-uri, folosind o spatulă specială, scoateți o petală aranjațile pe piele la cel mult doi milimetri de linia genelor sau aplicați-le pe pliurile nazolabiale sau între sprâncene.

Faceți alegerea dvs. - comandați patch-uri coreene pentru ochi la myskin.md

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!