Balsamuri și măști pentru crearea volumului părului fin 

Părul voluminos, subliniază individualitatea feței, oferind un mister atractiv. Companiile coreene de frunte în producția soluțiilor de îngrijire a părului iau în considerare toate nuanțele specifice stării părului care trebuie îngrijit delicat, hrănit, hidratat și întărit. Șampoanele volumizante coreene funcționează ridicând rădăcinile. Balsamurile și măștile volumizante întăresc efectul și continuă să lucreze mai adânc, activând efectul keratinei pentru elasticitate, strălucire naturală și rezistență.

Produse: 2
Filtrează după:
Pret(lei)
Branduri
CP-1
Elizavecca
Esfolio
Kerasys
La'Dor
May Island
The Saem
Welcos

Puteți cumpăra balsamuri și măști coreene pentru volumul părului în magazinul My Skin, un furnizor pe piața de frumusețe din Moldova de soluții de la producătorii de top din industria de înfrumusețare din Coreea de Sud. Saturate cu proteine, balsamurile și măștile coreene creează efectul de a acumulare al elementelor benefice pentru a proteja părul de efectele negative ale mediului.
Cu produsele coreene de îngrijire a părului, vă veți păstra părul tânăr și sănătos.
Dacă îți place să ai grijă de tine, ar fi o idee bună să cumperi șampoane și spume de corp pentru copii în magazinul unic de produse cosmetice coreene My Skin din Chișinău pentru întreaga familie și prieteni.