By Wishtrend

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 5

By Wishtrend este un brand care se autointitulează „marca cu care veți începe calea către frumusețea pozitivă”. Frumusețe bazată pe compoziții scurte, fără siliconi și parabeni sau riscul de hipersensibilitate. Și By Wishtrend are tot ce este necesar pentru a-și îndeplini promisiunile.

Acesta este un brand cosmeceutic tânăr creat în 2015. Sloganul companiei este „Ingrediente, compoziții și rezultate”. Istoria mărcii este fascinantă. Wishtrend a fost un magazin online coreean specializat în produse cosmeceutice. Site-ul a fost gestionat de o comunitate de bloggeri și experți care au selectat cele mai bune produse de la diferite mărci, le-au testat și s-au consultat cu consumatorii asupra produselor pe care să le păstreze în gamă și care ar trebui eliminate.

De-a lungul timpului, Wishtrend a observat că aceeași listă de produse a fost deosebit de populară în rândul cumpărătorilor din întreaga lume. Este la fel ca și Chanel nr. 5: alte parfumuri ale brandului francez rămân populare, dar legendarul „cinci” este vândut mai des decât altele. Atunci a luat naștere ideea de a coopera cu producătorii celor mai bune produse și de a lansa un brand care va conține numai bestseller-uri. De exemplu, serul facial cu vitamina C By Wishtrend a fost relansată, finalizând formula prin creșterea concentrației unei vitamine valoroase și eliminând conservanții în exces din compoziție. Gama mărcii de astăzi este formată din câteva zeci de produse cosmetice care au fost inventate împreună cu cei mai buni specialiști din Coreea, cu cele mai agere minți, pe baza celor mai bine vândute produse cosmetice.

Pentru toate produsele, compoziția a fost simplificată pe cât de mult posibil, făcând-o mai saturată cu ingrediente utile, iar ingredientul activ cheie este indicat direct pe ambalaj. Compania folosește numai ingrediente care sunt sigure pentru piele și adoptă o abordare inovatoare a compoziției produselor. Toate produsele de marcă au fost create și îmbunătățite în conformitate cu dorințele oamenilor. Sondajele directe ale clienților (peste 500.000) cu probleme ale pielii au condus la crearea unor produse extrem de eficiente care ajută la rezolvarea unor probleme precum acnee, puncte negre, cicatrici, post-acnee, pigmentare, rozacee.

Vă oferim să cumpărați produse cosmetice By Wishtrend în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

By Wishtrend