CommonLabs

Produse: 4
Filtrează după:

CommonLabs este un brand coreean care oferă produse de înfrumusețare care saturează intens pielea cu vitamine.
Filosofia mărcii: „Căutăm în mod constant noi modalități de a-ți oferi oportunitatea de a avea o piele sănătoasă”.

Pentru a dezvolta produsele care să contribuie la întărirea imunității locale ale pielii, astfel încât aceasta să poată „rezista” factorilor externi negativi care afectează pielea, cercetătorii companiei au studiat și analizat mult timp aerul urban, diferite particule dăunătoare din acesta și efectele stresante. Experți din multe domenii diferite au lucrat la textura și efectul produsului pentru a furniza componenta cheie a liniei, Vitamina, cât mai profundă și eficientă pentru piele.

Toate produsele fabricate de brand sunt atent studiate înainte de a fi lansate în masă. Cu toate acestea, nu sunt testate pe animale. Toate cercetările se concentrează pe ingredientele care pot provoca reacții alergice nedorite. Componentele periculoase sunt pur și simplu excluse din compoziția produselor cosmetice. Datorită compoziției produselor, pielea primește hidratare, nutriție și saturație cu componente utile.

Atunci când creează produse de marcă, creatorii CommonLabs aleg doar componente active funcționale și formate din instrumente ușor de înțeles.

 Vă oferim să cumpărați produse cosmetice CommonLabs în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Cuponul a fost folosit cu succes! Cumparaturi fericite!