Dear, Klairs

Filtrează după
Preț (MDL)
Categorie
Produse:0
Sortează
Sortează după:
Sortează:
Produse: 12

Brandul coreean Dear, Klairs a devenit popular în 2010 datorită platformei de cumpărături americane de top, care a oferit livrarea de produse cosmetice coreene în Statele Unite. Proprietarul acestei platforme de cumpărături suferea de alergii și erupții cutanate și era deja disperat să găsească îngrijirea potrivită. Produsele brandului au făcut un miracol cu ​​pielea lui și au devenit preferatele acestui om de afaceri.

Cum este tradus numele mărcii? Imaginați-vă că în lume există o fată coreeană cu acest nume și îi scrieți o scrisoare, vorbind despre problemele pielii sensibile. Această scrisoare avea să înceapă „Dragă Klairs”. Așa că compania a decis să construiască relații prietenoase cu clienții săi și a reușit.

Practic, marca se concentrează pe cazurile de piele „problematice”: hipersensibilitate, piele deteriorată, problematică, reactivă. Designul ambalajului este liniștitor, concis și simplu, pentru că Dear, Klairs este un brand responsabil față de mediu, care ține la mediu și reduce cantitatea de plastic folosită.

Principiile mărcii:

„Simplu, dar suficient ”. Starea pielii dvs. se va schimba mereu în funcție de diferiți factori, dar brandul oferă produse care vor funcționa în orice circumstanțe: protejează, hidratează, calmează.

„De bază, dar de neîntrecut”. Poate părea că marca are un sortiment mic. Dar nu se grăbește să-l extindă, creând doar produse simple cu adevărat necesare, care devin cele mai bune și colectează premii nu numai pe piața frumuseții din Coreea, ci și dincolo de granițele acesteia.

Ușor, dar puternic.” Din 2010, Klairs a cercetat diverse ingrediente și materii prime pentru a îngriji cel mai bine pielea sensibilă și pentru a crea produse eficiente care o calmează.

Așadar, Dear, Klairs este un brand cu produse naturale cu ingrediente din plante, fără utilizarea de alcool, parabeni, siliconi, coloranți și parfumuri artificiale.

Produsele mărcii nu sunt testate pe animale, ceea ce este confirmat de certificatul coreean al organizației pentru drepturile animalelor KARA. Produsele brandului dețin certificate vegane și nu conțin ingrediente de origine animală. Produsele Dear, Klairs sunt produse cosmetice de înaltă eficiență. În același timp, producătorul se străduie să pună produsele la dispoziția unei game cât mai mari de consumatori.

Vă oferim să cumpărați produse cosmetice Dear, Klairs în magazinele noastre My Skin din Chișinău sau cu livrare în Moldova.

Dear, Klairs