ELIZAVECCA Cer-100 Collagen Coating Protein Ion Injection, 50ml

Parul sanatos, stralucitor si matasos este rezultatul unei ingrijiri atente si adecvate. Cu toate acestea, vopsirea frecventă, utilizarea unui uscător de păr  determină ca părul să își piardă frumusețea.

Esența cu colagen și proteine ​​este potrivită pentru îngrijirea zilnică a părului. Componentele sale active pătrund în păr și contribuie la recuperarea lor. Esența este destinată pentru părul uscat și deteriorat, le saturează cu colagen, care este o parte integrantă a structurii părului.

Stoc: Este Nu este
Producator: Elizavecca
Cod produs: 903516
139 MDL
Informați despre disponibilitate

Colagenul din compoziția esenței restabilește scalpul și foliculii de păr, ceea ce ajută la îmbunătățirea stării părului: elasticitatea și rezistența lor sunt crescute, pierderea părului este prevenită, problema capetelor despicate este rezolvată. Esența cu colagen restabilește capetele deteriorate și despicate, le protejează de efectele agresive ale mediului (vânt, soare, apă, aer) și îmbătrânirea prematură.

Esența restabilește strălucirea și rezistența părului, elimină încurcarea părului, facilitează pieptănarea și coafarea.

De asemenea, în compoziția esenței se află extracte de plante care îmbunătățesc efectul de vindecare al produsului.

Mod de aplicare: Aplicați produsul pe părul uscat sau umed și distribuiți-l pe toată lungimea, acordând o atenție deosebită sfaturilor. Nu vă spălați.

Made in Koreea !

same

Produse similare

reviews

Recenzii ale clienților

Adaugă o recenzie